La meitat de la bellesa està en el paisatge , l'altre meitat en la persona que el miraVota'm a Rank.CAT! Creative Commons License
© FERRAN GARCIA ferran,garcia blog de fotografies © Totes les obres fotogràfiques d'aquest bloc web són propietat de Ferran Garcia, estant aquestes protegides per la Llei de Propietat Intel · lectual (text refós-RDLeg. 1 / 96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i / o divulgació, emmagatzematge en un sistema de recuperació o transmissió de cap manera per mitjà de qualsevol procediment, sigui aquest mecànic, electrònic o qualsevol altre, sense prèvia autorització per escrit de l'autor. ferrangarciajulia@gmail.com

seguidors

Fent Camí

Als bons amics no és suficient amb il·luminar-los el camí, cal apartar d'ell també tot el que pugui fer-los ensopegar
A los buenos amigos no es suficiente con iluminarles el camino, hay que apartar de él también todo lo que pueda hacerles tropezar.
Fray Antonio de Guevara


5 comentaris:

Raul SP ha dit...

Bones, m'han encantat les fotos i em serveixen d'inspiració per seguir aprenent en la fotografia i seguir avançant en aquest món que mai s'acaba, m'animo a seguirte per seguir veient les teves noves entrades.

Salutacions!

http://www.raul-sp.blogspot.com/

Diana ha dit...

Me encanta esta foto. :)

Wersemei ha dit...

Me gusta la foto, la luz que tiene y la frase por lo que transmite.
Un abrazo

Vittese ha dit...

Muy buena captura, todo un documento. Nunca he llevado mochila de ese tipo, pero por la carretera a veces me encuentro gente que lleva horas caminando con una de esas (lo sé porque recorro 60 kilónetros e ida y vuelta me encuentro a los mismos en el recorrido) y ha de ser todo un esfuerzo cargarlas tantas horas.
Saludos.

roigbalterra ha dit...

Totalmente oportuna y documental, saludos Ferrán