La meitat de la bellesa està en el paisatge , l'altre meitat en la persona que el mira



Vota'm a Rank.CAT! Creative Commons License
© FERRAN GARCIA ferran,garcia blog de fotografies © Totes les obres fotogràfiques d'aquest bloc web són propietat de Ferran Garcia, estant aquestes protegides per la Llei de Propietat Intel · lectual (text refós-RDLeg. 1 / 96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i / o divulgació, emmagatzematge en un sistema de recuperació o transmissió de cap manera per mitjà de qualsevol procediment, sigui aquest mecànic, electrònic o qualsevol altre, sense prèvia autorització per escrit de l'autor. ferrangarciajulia@gmail.com

contador

seguidors

La Sala Viladrau


LA SALA, VILADRAU:

Trobem documentat el mas des del segle XIII i és un magnífic exemplar de masia fortificada amb una torre de defensa, edificada en un magnífic paratge natural del municipi de Viladrau.

Els Sala eren els senyors del mas i una de les famílies més importants del lloc. Amb l'arribada de temps difícils marcats per males collites, la pesta i les guerres, aquesta fortalesa familiar va anar debilitant-se.

El pare del bandoler, de nom també Joan Sala, es va casar el 1572 amb Joana Ferrer de Sant Pere Desplà. Fruit d'aquest matrimoni van nèixer sis fills: Antoni (l'hereu), Anna Maria, Rufrasina, Marquesa, Joan i Baltasar.

En Joan, qui esdevindria bandoler, va nèixer el 1594 , essent batejat el 23 d'abril.

L'any 1598 Joana Ferrer va morir a causa d'un part i el pare es va casar amb Margarida Terrades. D'aquest segon casament van nèixer tres nois: Pere, Joan i Segimon, tots tres també esdevindrien bandolers

5 comentaris:

seva ha dit...

Bonitas tomas con esas hojas que enmarcan los caserones, no sabria decirte cual me gusta mas ya que cada una tiene su encanto, buenas entradas Ferran, un afectuoso saludo desde Reinosa.

Sill Scaroni Photography ha dit...

Las dos versiones están con un procesado muy hermoso,las fotos son lindas.
Sill

Japy ha dit...

Muy bunas fotos. Las dos versiones estan muy bien y transmiten sensaciones distintas. Me quedo con el ByN. Saludos.

Ignacio Santana ha dit...

Interesante trabajo...a mi, ya sabes, me puede el monocromo!!! ;)

Bien hecho...un abrazo!!! ;)

Mª Angeles B. ha dit...

Que pena que este en este estado!

Muy bonitas fotos.

Besos