La meitat de la bellesa està en el paisatge , l'altre meitat en la persona que el miraVota'm a Rank.CAT! Creative Commons License
© FERRAN GARCIA ferran,garcia blog de fotografies © Totes les obres fotogràfiques d'aquest bloc web són propietat de Ferran Garcia, estant aquestes protegides per la Llei de Propietat Intel · lectual (text refós-RDLeg. 1 / 96). Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i / o divulgació, emmagatzematge en un sistema de recuperació o transmissió de cap manera per mitjà de qualsevol procediment, sigui aquest mecànic, electrònic o qualsevol altre, sense prèvia autorització per escrit de l'autor. ferrangarciajulia@gmail.com

seguidors

Els fugitius......the fugitives

196

195

9 comentaris:

Mª Angeles y Jose ha dit...

Que bonitos!!!

Son preciosos y que ojitos tienen!!

Besos

Novemberkind ha dit...

Was für ein niedlicher Fund! :-)
Lieben Gruß. Bina

Jesús M. Tibau ha dit...

bonica foto.
Veig que tens llicència Creative Commons, tot i així t'inforo que m'agradaria agafar fotos teves per a inspirar-me i fer algun escrit al meu blog, fet referència a la teva autoria, com faig amb altres fotògrafs.

zeder ha dit...

Wer gibt ihnen Asyl?
Herrliche Fotos.
Grüße,
Uwe-Jens

Elena ha dit...

Me pierden estas imagenes, adoro a los gatos, siempre he convivido con ellos y me son imprescindibles. Asi que te imaginarás lo que he disfrutado contemplandolas. Un fuerte abrazo!

Mª Angeles y Jose ha dit...

la primera la añadistes despues pues ayer no la vi...que ojos, precioso primer plano.

Besos

Wersemei ha dit...

No me gustan mucho los gatos, pero viendo tus fotos casi que se me ha quitado el miedo tremendo que les tengo. Son preciosos.

Antoni Illa ha dit...

Hola Ferran, Gracies per la teva visita i comentaria, la feina que he vist dins els teus blogs tambe m'agradat molt.
tornare de ben segur

Elena ha dit...

Vuelvo para darte las gracias por tu comentario en fotopanorama. Saber que unas de mis fotos os ha causado efecto me emociona. Muchísimas gracias, amigo!